Hocam zaten burada program direk USB'yi kurulum için hazır hale getiriyor, ayrıca Rufus ile yazdırmanıza gerek yok. (En azından benim Rufus ile yazdırmama gerek kalmamıştı, sizde de öyle olur diye düşünüyorum.)
Zaten halihazırda sabah USB'yi yapmıştım. Fakat RUFUS daha stabil dediğiniz için şuan ISO indiriyorum. @300319 hocam anakartta yapacağım bir işlem var mı? Yoksa "Shift" basılı tutup yeniden başlat diyerek mi yapayım?
(Anakartım: Gigabyte B450M-H) @AŞUWA.mirzabey66 siz de bir bakar mısınız hocam?
Zaten halihazırda sabah USB'yi yapmıştım. Fakat RUFUS daha stabil dediğiniz için şuan ISO indiriyorum. @300319 hocam anakartta yapacağım bir işlem var mı? Yoksa "Shift" basılı tutup yeniden başlat diyerek mi yapayım?
(Anakartım: Gigabyte B450M-H)
(Anakartım: Gigabyte B450M-H) @AŞUWA.mirzabey66 siz de bir bakar mısınız hocam?
Formatı attım hocam. Şuan bilgisayar sanki açıldı gibi.
Bilgisayarcı format için 50TL almıştı. Dolandırıldığımı hissediyorum. Hocam bu arada Recep Baltaş'ın paylaştığı 21H1 sürümü mavi ekran veriyor dedi forumdan biri, doğru mu?
Formatı attım hocam. Şuan bilgisayar sanki açıldı gibi.
Bilgisayarcı format için 50TL almıştı. Dolandırıldığımı hissediyorum. Hocam bu arada Recep Baltaş'ın paylaştığı 21H1 sürümü mavi ekran veriyor dedi forumdan biri, doğru mu?