16 veya 32 GB'lık daha hızlı kurulum açısından USB 3.0 ve üstü desteği olan bir flash bellek işinizi görecektir.
Ben anlamıyorum insanların eski teknolojiye olan merakını. 50TL'ye satılan 32 GB USB 3.2 destekli ürün paylaştım dostum, bırak USB 2.0'ı falan.
Asus TUF Gaming B660m-e d4 anakart hocamAnakartı ve USB portları USB 3.0 desteklemiyorsa, USB 3.0 olan bir USB bellek alsa bile o hızı alamaz.
Sadece format için en az 8 GB herhangi bir USB bellek yeterli olacaktır.
10-15MB ile okuyan USB 2.0 önerisinden iyi olacağını düşünüyorum. Kullandığım ürün, dosyasına göre 100-120MB okuyabiliyor, format için idealin üzeri bile sayılabilir.Attığın model USB 3.2'nin yazma hızının çeyreğini bile veremiyor kankam. Ayrıca ben zaten ne tür bir bellek olduğu fark etmez dedim, ister bunu alsın, ister daha iyisini.
Attığım ürünü alabilirsin. Sonrasında da çözüm olarak işaretleyip konuyu kilitletebilirsin. Hayırlı olsun.Asus TUF Gaming B660m-e d4 anakart hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.