Format için USB bellek önerisi

• Konuyu başlatan Tab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.314

Tab

Picopat
Merhaba, yalnızca formatta kullanabileceğim, okuma yazması iyi bir flash bellek önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
16 veya 32 GB'lık daha hızlı kurulum açısından USB 3.0 ve üstü desteği olan bir flash bellek işinizi görecektir.

Anakartı ve USB portları USB 3.0 desteklemiyorsa, USB 3.0 olan bir USB bellek alsa bile o hızı alamaz.

Sadece format için en az 8 GB herhangi bir USB bellek yeterli olacaktır.

Herhangi bir 8 GB üzeri belleği kullanabilirsiniz. Zaten okuma yazmayla çok işiniz olmayacak, 2.0 bile alabilirsiniz. Bendeki Toshiba 10 yıllık, formatın tamamı 15dk anca sürüyor. Hatta USB 3.0 bazı cihazlarda sorun çıkartıyor, o açıdan 2.0 daha iyi bir seçim olabilir.

Ben anlamıyorum insanların eski teknolojiye olan merakını. 50TL'ye satılan 32 GB USB 3.2 destekli ürün paylaştım dostum, bırak USB 2.0'ı falan.

Attığın model USB 3.2'nin yazma hızının çeyreğini bile veremiyor kankam. Ayrıca ben zaten ne tür bir bellek olduğu fark etmez dedim, ister bunu alsın, ister daha iyisini.

Attığın model USB 3.2'nin yazma hızının çeyreğini bile veremiyor kankam. Ayrıca ben zaten ne tür bir bellek olduğu fark etmez dedim, ister bunu alsın, ister daha iyisini.
10-15MB ile okuyan USB 2.0 önerisinden iyi olacağını düşünüyorum. Kullandığım ürün, dosyasına göre 100-120MB okuyabiliyor, format için idealin üzeri bile sayılabilir.

Asus TUF Gaming B660m-e d4 anakart hocam
Attığım ürünü alabilirsin. Sonrasında da çözüm olarak işaretleyip konuyu kilitletebilirsin. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı