Format işleri için sağlam USB bellek önerisi

2.0
shopping

200MB/ s Yazma ve Okuma Hızı İle Kusursuz Kullanım​

Sandisk Ultra Trek 3.0 64 GB USB bellek kullanıyorum. Daha az GB arıyorsanız sanırım yok ama tecrübe ettiğim kadarıyla uzun ömürlü, sağlam bir bellek.

Su, toz geçirmiyor. Dış kaplaması darbeye dayanıklı, tavandan yere de attım bir şey olmadı. Bazen duvara atıp kendime doğru sektiriyorum.

Markası tam belli değil sana kullandigim flash belleği atayım mi?
Olur hocam.

Sandisk Ultra Trek 3.0 64 GB USB bellek kullanıyorum. Daha az GB arıyorsanız sanırım yok ama tecrübe ettiğim kadarıyla uzun ömürlü, sağlam bir bellek.

Su, toz geçirmiyor. Dış kaplaması darbeye dayanıklı, tavandan yere de attım bir şey olmadı. Bazen duvara atıp kendime doğru sektiriyorum.
Hangi bellek hocam o atabilir misiniz?

Türkiyeden sipariş vereyim direkt.

Olur hocam.

Hangi bellek hocam o atabilir misiniz?

Türkiye'den sipariş vereyim direkt.

https://www.hepsiburada.com/kingsto...tatraveler-exodia-black-white-pm-HB000018NS8I SSD ve RAM'de ayni markayi kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Ama UEFI kuracaksınız kasanin arkasina takın anakarta direk erişimi olsun hızlı ve sağlıklı olur.

https://www.hepsiburada.com/kingsto...tatraveler-exodia-black-white-pm-HB000018NS8I SSD ve RAM'de ayni markayi kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Ama UEFI kuracaksınız kasanin arkasina takın anakarta direk erişimi olsun hızlı ve sağlıklı olur.
Ah canım USB bellekciğim bunu biliyorum hocam bunu sipariş verdim. Daha önce de 2 tane sipariş vermiştim çok kaliteli ürün. Ama sevmediğim tasarım. Ama şimdi şöyle bir şey var. Sandisk kaliteden çok tasarıma önem verirken Kingston tam tersini yapmış. Tasarımdan çok kaliteye önem vermiş.

Ah canım USB bellekciğim bunu biliyorum hocam bunu sipariş verdim. Daha önce de 2 tane sipariş vermiştim çok kaliteli ürün. Ama sevmediğim tasarım. Ama şimdi şöyle bir şey var. SanDisk kaliteden çok tasarıma önem verirken Kingston tam tersini yapmış. Tasarımdan çok kaliteye önem vermiş.

Ben kaç senedir kullanıyorum sorun yaşamıyorum SanDisk kullaniyordum yazma hizi falan düşüyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı