Format için USB silinir mi?

Hocam sildiğiniz dosyaları depolayan bir sürü uygulama var ama bu korona olduktan sonra aşı yaptırmak gibi uygulama yüklüyken silseydiniz depolardı ama sildikten sonra yüklemenin faydası olmayacaktır.
Hocam user kısmında şöyle bir şey buldum daha yeni oluşturulmuş
Eki Görüntüle 1388271

"Ntuser.dat dosyası bilgisayarınızda bulunan önemli kayıt dosyalarından biridir. Ek olarak kayıt defterine ait HKEY_LOCAL_USER verilerini depolamaktadır. Windows'unuzu kurduktan sonra bilgisayarınıza program kurdukça veya Windows güncelleştirmelerini yükledikçe bu dosya ortaya çıkar ve dosyanın boyutu artar."
Windows'un sitesinden alıntı hocam.

Hocam sildiğiniz dosyaları depolayan bir sürü uygulama var ama bu korona olduktan sonra aşı yaptırmak gibi uygulama yüklüyken silseydiniz depolardı ama sildikten sonra yüklemenin faydası olmayacaktır.

Hocam sanırım bana dediniz, ancak attığım program öyle değil sildikten sonra kurtarıyor verileri bende birkaç tane dosyamı böyle bulmuştum ancak üstüne sildikten sonra veri yazmamıştım özellikle ISO dosyası gibi büyük bir şeyi.

Hocam sanırım bana dediniz, ancak attığım program öyle değil sildikten sonra kurtarıyor verileri bende birkaç tane dosyamı böyle bulmuştum ancak üstüne sildikten sonra veri yazmamıştım özellikle ISO dosyası gibi büyük bir şeyi.
Hocam size dememiştim ama uygulama yüklü değilken sildiğimiz verileri bulması pek mümkün gibi gelmedi bana o yüzden öyle dedim.

Hocam user kısmında şöyle bir şey buldum daha yeni oluşturulmuş.
Eki Görüntüle 1388271

Hocam user kısmında şöyle bir şey buldum daha yeni oluşturulmuş
Eki Görüntüle 1388271
resim_2022-05-15_025954700.png
Silmenizi önermem.

Hocam yani artık gidenleri geri getiremeyiz.
Herkese iyi geceler sabah bu konuyu devam ettireceğim. Geri getirmek için diğer yolları arayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı