Az önce forumda görev yöneticim açılmıyor diye soru sormuştum. Arkadaşlarda format at dediler bende gelişmiş ayarlardan bilgisayarı sıfırladım fakat hala Görev Yöneticisi açılmıyor. Kısacası format atarsam düzelme ihtimali var mı?
Format atmak sıfırdan kurulum yapmaktır. Eğer Windows dosyalarında sıkıntı varsa sıfırlama seçeneği çalışmayacaktır. En garantisi ve temizi olan formatı öneririm.
Telefon ile bellek hazırlama:
Az önce forumda görev yöneticim açılmıyor diye soru sormuştum. Arkadaşlarda format at dediler bende gelişmiş ayarlardan bilgisayarı sıfırladım fakat hala Görev Yöneticisi açılmıyor. Kısacası format atarsam düzelme ihtimali var mı?
Bilgisayarı sıfırlamak yaptığın ayarları ve işletim sistemi harici dosyaları siler işetim sistemine dokunmaz. Format bütün işletim sistemini yeniden kurar. Yani farklı şeyler. Sendeki sorun büyük ihtimalle işletim sistemi dosyalarındaki bir bozulmadan dolayı.
Sıfırlama ve format farklı şeyler sıfırlama bilgisayarın eksik dosyaları tekrar kurar ve senin verileri siler formatlama tamamen yeni bir işletim sistemi kurarsın.