Windows Bilgisayarı sıfırla işlemiyle temiz format atılır mı?

JellyRick

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda oyunlardan atma gibi sorunlarım var. Bilgisayara temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Bilgisayarı sıfırla kısmından her şeyi kaldır deyip temiz bir kurulum yapmış olur muyum? Yoksa USB ile bir kurulum yapmam gerekiyor mu?

Bir de ben Windows'u satın almıştım haliyle kodu kullanmış oldum. Format atarsam kodu tekrar kullanamama durumum olur mu o konu hakkında da beni aydılantırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda oyunlardan atma gibi sorunlarım var. Bilgisayara temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Bilgisayarı sıfırla kısmından her şeyi kaldır deyip temiz bir kurulum yapmış olur muyum? Yoksa USB ile bir kurulum yapmam gerekiyor mu?

Bir de ben Windows'u satın almıştım haliyle kodu kullanmış oldum. Format atarsam kodu tekrar kullanamama durumum olur mu o konu hakkında da beni aydılantırsanız sevinirim.

USB ile atmak en garantilisidir. Kendi sıfırlama aracıyla yaparsan kalıntılar olabiliyor. Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsan o sürüme formatla keyin otomatik aktifleşicektir.

Hocam bu USB ile nasıl atılıyor hala anlamış değilim çok karmaşık geliyor bana.
Bunları inceleyin hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı