Format nasıl atılır?

852832

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Ben PC'me format atmak istiyorum çok yavaşladığı için, bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben PC'me format atmak istiyorum çok yavaşladığı için, bunu nasıl yapabilirim?
İnternette binlerce format atmak için rehber varken neden buraya sorduğunuzu anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette bu konuda bir çok video var. İsterseniz temiz kurulum da yapabilirsiniz ama fazla gerek yok.

USB'in varsa şu videoyla atabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video bana çok yardımcı olmuştu.

Bu videoyu izleyerek atmıştım, size de yardımı dokunur.

Format atmayı unuttum.

- Rufus ile atabilirsin YouTube videolarına bakınız.

Windows kurulum ekranında "bilgisayarınızı yeniden kurun" seçeneği bile yok en azından kontrol etseydiniz.

Sırf yazmış olmak için yazma, bari kopyala yapıştır yaptığın metni kontrol et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…