Format nasıl atılır?

852832

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Ben PC'me format atmak istiyorum çok yavaşladığı için, bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette binlerce format atmak için rehber varken neden buraya sorduğunuzu anlamadım.

Terimlerle aram iyi değil.

Rufus ile atabilirsin.

Rufus nedir?

Kaç GB RAM'in var? Bilgisayarının sistem durumu nedir? Veyahut aynı Windows'u, YouTube'a 'Windows 10 nasıl format atılır? ' yazarsan birebire yakın yapabilirsin izleyerek. Böylelikle de format atabilirsin.

8 GB RAM bilgisayarımın sistem durumu orta.

Vallahi kral biz de ne olduğunu bilmiyoruz. YouTube'dan format atma videosu açıyoruz aynısını yapıyoruz. USB belleğini bir format CD haline dönüştürüyor gibi düşün. Bu sayede USB belleğini format makinesi olarak kullanıyorsun.

USB belleğim yok ama sanırım ayarlardan format atılıyor diye duymuştum doğru mudur?

USB belleğim yok ama sanırım ayarlardan format atılıyor diye duymuştum doğru mudur?

O format olmuyor sıfırlama oluyor. Format köküne kadar temizler ama sıfırlama öyle değil.

Attığım video ile yapabilirsiniz ayarlardan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izledim ama bir sorum var bu işlemi yaptığımda bilgisayar ilk alındığı gibi hızlı ve iyi çalışır mı?

Videoyu izledim ama bir sorum var bu işlemi yaptığımda bilgisayar ilk alındığı gibi hızlı ve iyi çalışır mı?
Bunun garantisi verilemez ancak bilgisayarınızdaki bütün dosyaları sildiği için evet birazda olsa hızlanır. Yavaşlama sebebi başka bir şey de olabilir. Ancak ilk alındığı gibi çalışmayabilir.

USB yok demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…