F FroozeBG Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyor, bu hatayla karşılaşıyorum günlerdir. Çözümünü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var. Dosya Ekleri install-driver-to-show-hardware-v0-4e3czfqe73td1.jpg 209,5 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2025
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyor, bu hatayla karşılaşıyorum günlerdir. Çözümünü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.032 Çözümler 619 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #2 FroozeBG dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyor, bu hatayla karşılaşıyorum günlerdir. Çözümünü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Sistem nedir? Artı 0 Eksi
FroozeBG dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyor, bu hatayla karşılaşıyorum günlerdir. Çözümünü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Sistem nedir?
krallar gibi yaşarım Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #3 FroozeBG dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyor, bu hatayla karşılaşıyorum günlerdir. Çözümünü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hangi ISO dosyasıyla ve neyle yazdırdınız. Eğer sisteminiz TPM vb desteklemiyorsa bunu Rufus'la halledebilirsiniz. Artı 0 Eksi
FroozeBG dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyor, bu hatayla karşılaşıyorum günlerdir. Çözümünü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hangi ISO dosyasıyla ve neyle yazdırdınız. Eğer sisteminiz TPM vb desteklemiyorsa bunu Rufus'la halledebilirsiniz.