Format öncesi CS:GO ayarlarını kaydetme

nuhsaydam

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcısı
Arkadaşlar bilgisayaramı format atacağım Steam üzerinden yerel dosyalar, yükleme klasörünü taşı diyerek oyunu D diskine taşıdım. Format attıktan sonra Config ayarlarım gider mi yoksa olduğu gibi kalır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlatma seçenekleriniz sıfırlanabilir belki onun dışında bir config dosyalarınıza bir şey olmaz. Taşıdığınız klasörün içinde bulunuyor zaten.

Arkadaşlar bilgisayaramı format atacağım Steam üzerinden yerel dosyalar, yükleme klasörünü taşı diyerek oyunu D diskine taşıdım. Format attıktan sonra Config ayarlarım gider mi yoksa olduğu gibi kalır mı?
Steam klasörü içerisindeki userdata klasörünü yedekleyin. Ayarlarınız orada tutuluyor.

Eğer program olarak ''Steam'' C diskindeyse ''userdata'' dosyalarınız kaybolabilir. Steam'in kurulu olduğu yere gelin, ardından ''userdata'' klasörüne girin. Profilinizin ID'si yazılan klasöre girin. Ardından 730/local/cfg klasörüne gelin. Tüm dosyaları bir yere yedekleyin. Formattan sonra aynı yere geri yükleyin.

Eğer ''userdata''ya girdikten sonra birden fazla klasör varsa o bilgisayar üzerinden başka hesaplara da girmişsiniz demektir.
Kendi ID'nizi öğrenmek istiyorsanız kendi hesabınızdan envanterinize girin. Sağ üstteki ''Takas Teklifleri''ne basın.

1609324409280.png

Sağ kısımdan ''Kimler bana takas teklifi gönderebilir?''e basın.

1609324437696.png

Önünüze gelen yerde hafif aşağı indikten sonra bir takas URL'si göreceksiniz.

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner='den hemen sonra gelen kod sizin hesabınızın kodudur.

Son düzenleme:
Eğer program olarak ''Steam'' C diskindeyse ''userdata'' dosyalarınız kaybolabilir. Steam'in kurulu olduğu yere gelin, ardından ''userdata'' klasörüne girin. Profilinizin ID'si yazılan klasöre girin. Ardından 730/local/cfg klasörüne gelin. Tüm dosyaları bir yere yedekleyin. Formattan sonra aynı yere geri yükleyin.

Eğer ''userdata''ya girdikten sonra birden fazla klasör varsa o bilgisayar üzerinden başka hesaplara da girmişsiniz demektir.
Kendi ID'nizi öğrenmek istiyorsanız kendi hesabınızdan envanterinize girin. Sağ üstteki ''Takas Teklifleri''ne basın.

1609324409280.png

1609324437696.png

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner='den hemen sonra gelen kod sizin hesabınızın kodudur.

Screenshot_1.png

bu klasörü kopyaladıktan sonra, format atıp tekrardan bunu içine atınca sorun düzeliyor dimi

1609324409280.png

1609324437696.png

Takas linki ile userdata klasörünüzü nasıl buldunuz anlamadım ancak kendi yöntemimi paylaşayım belki birinin işine yarar.
Linkini attığım siteye steam profil linkinizi yazarsanız orada steam hesabınızın id 3'ünü görürsünüz.
Userdata içerisindeki klasörler steam hesabınızın id 3'ü ile oluşturulur.
Örnek steam id 3: [U:1:222222222], userdata içerisindeki klasör ismi 222222222.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı