CS:GO Kendi Ayarlarını Bulma

• Konuyu başlatan tura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.407

tura

Decapat
Beyler CS:GO'da kendi CFG'mi yapmaya çalıştım. Yaptıktan sonra oyuna girince pek iyi oynayamıyorum. Ancak Berk 'Rip' Tepe'nin CFG'sine geçtiğimde daha iyi oynuyorum. Kendi ayarlarımı nasıl bulabilirim? Başkalarının CFG'sini kullanmayı pek sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir çözümü yok bende seninle aynıyım hatta normalde kimse başkalarının ayarlarını yapması değil kendi ayarlarında oynamasını söyler fakat ben kendi ayarlarım hariç herkesin ayarlarıyla iyi oynuyorum. Kendimi övmek gibi olmasın ama bu durum sende de böyledir.

CS GO'da hangi ayarlara veya CFG'ye alışıksanız, o ayarlarda oynamaya devam etmelisiniz. Aksi halde yeni ayarlarda zorlanırsınız. Berk 'Rip' Tepe'nin CFG'si olabilir, fakat siz bu CFG'ye alıştıysanız o artık zaten sizin CFG'nizdir. Ya yeni ayarlara bir süre tahammül edip, ona alışacaksınız yada Berk 'Rip' Tepe'nin CFG'sini kullanmaya devam edeceksiniz.

CS GO'da hangi ayarlara veya CFG'ye alışıksanız, o ayarlarda oynamaya devam etmelisiniz. Aksi halde yeni ayarlarda zorlanırsınız. Berk 'Rip' Tepe'nin CFG'si olabilir, fakat siz bu CFG'ye alıştıysanız o artık zaten sizin CFG'nizdir. Ya yeni ayarlara bir süre tahammül edip, ona alışacaksınız yada Berk 'Rip' Tepe'nin CFG'sini kullanmaya devam edeceksiniz.
Teşekkürler. Galiba Berk'in CFG'sini kullanmaya devam edeceğim...

Psikolojik veya ayarları beğenmeme olabilir.O ayarları yapınca kendinizi tamam bunla oynamalıyım diyerek mecbur kılmayın

Tamamen psikolojik ve bana göre kendi ayarlarını bulma diye bir şey yoktur ben her maç config'imi değiştiririm fakat oynayışımda bir şey değişmez.

Ben oyunu oynarken kendi ayarlarımı oynadıkça kendim keşfettim. Bir şeyler yanlış gittiğinde ( crosshair, sensitivity, viewmodel gibi.) değiştire değiştire doğrularını bulduğumu düşünüyorum. Sende bu şekilde bulabilirsin.

Oynadıkça buluyorsun dostum tıpkı sensitivity gibi, ben kim bilir kaç tane değiştim cfg.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı