VolantMito
Hectopat
- Katılım
- 22 Temmuz 2023
- Mesajlar
- 2.297
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 14
Merhaba, bir laptop kullanıcısıyım ve çok fazla dosya var gereksiz tek tek silmek yerine önemlileri kaydedip sıfırlicam ama bunu nereye saklayabilirim?
	
		
			
		
		
	
				
			Saklamak istediğin dosyaların toplam boyutu ne kadar?
CD/DVD/Blu-Ray olabilir.
USB bellek olabilir.
Harici disk olabilir.
Bulut olabilir.
Başka bilgisayar olabilir.
Diskinin bir bölümünü küçült ve yeni bir disk oluştur. Ona yedekleyecegin dosyaları taşı.
Şimdi diski küçülttükten sonra önemli dosyaları oraya atıyorsunuz. Sonra içinde silmek istedikleriniz kalıyor. Sonrasında sıfırlama yaparsanız elinizdeki dosyalar silinmez. Şimdi bir video atacağım izleyin. Anlatıyor.USB var ama sanaldan varsa iyi olabilir ama teşekkürler.
2 sorum var.
1- nasıl ayırabilirim?
2- ayarlardan sıfırlayacağım ondan veriler gitme ihtimali var mı?
Şimdi diski küçülttükten sonra önemli dosyaları oraya atıyorsunuz. Sonra içinde silmek istedikleriniz kalıyor. Sonrasında sıfırlama yaparsanız elinizdeki dosyalar silinmez. Şimdi bir video atacağım izleyin. Anlatıyor.
bu videodan öğrenebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.