Ziyatras Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 40 28 Mart 2020 #11 Faruk Toprak dedi: burada böyle bir şey var. Eki Görüntüle 522851 Genişletmek için tıkla... Hocam onu Windows kurma ekranında nasıl göreceğiz.
Faruk Toprak dedi: burada böyle bir şey var. Eki Görüntüle 522851 Genişletmek için tıkla... Hocam onu Windows kurma ekranında nasıl göreceğiz.
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 28 Mart 2020 #12 AMD RAID Sürücüsü (Sürücüyü önceden yükleyin, Windows * kurulumu sırasında disketten okumak için F6 tuşuna basın) Genişletmek için tıkla... Çevirisinde yazdığı bu.
AMD RAID Sürücüsü (Sürücüyü önceden yükleyin, Windows * kurulumu sırasında disketten okumak için F6 tuşuna basın) Genişletmek için tıkla... Çevirisinde yazdığı bu.
Ziyatras Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 40 28 Mart 2020 #13 Faruk Toprak dedi: Çevirisinde yazdığı bu. Genişletmek için tıkla... Ya hocam bana denilen UEFI driveri kurulması lazım sıfır aldığım bir üründe bunu yapmaları lazım değil mi?
Faruk Toprak dedi: Çevirisinde yazdığı bu. Genişletmek için tıkla... Ya hocam bana denilen UEFI driveri kurulması lazım sıfır aldığım bir üründe bunu yapmaları lazım değil mi?
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 28 Mart 2020 #14 Ziyatras dedi: Ya hocam bana denilen UEFI driveri kurulması lazım sıfır aldığım bir üründe bunu yapmaları lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Biz sorununuza odaklanalım. Gözat denediniz mi?
Ziyatras dedi: Ya hocam bana denilen UEFI driveri kurulması lazım sıfır aldığım bir üründe bunu yapmaları lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Biz sorununuza odaklanalım. Gözat denediniz mi?
Ziyatras Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 40 29 Mart 2020 #15 Faruk Toprak dedi: Bilemiyorum. Biz sorununuza odaklanalım. Gözat denediniz mi? Eki Görüntüle 522960 Genişletmek için tıkla... Hocam denedim bootx diye bir şeyi görüyor sadece onun içinde de Windows dosyaları gibi bir şey var.
Faruk Toprak dedi: Bilemiyorum. Biz sorununuza odaklanalım. Gözat denediniz mi? Eki Görüntüle 522960 Genişletmek için tıkla... Hocam denedim bootx diye bir şeyi görüyor sadece onun içinde de Windows dosyaları gibi bir şey var.
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 29 Mart 2020 #16 Bu videodaki tekniği dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki tekniği dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ziyatras Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 40 29 Mart 2020 #17 Faruk Toprak dedi: bu videodaki tekniği dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... USB 3.1 mi 2.0'a mı takmamı önerirsiniz.
Faruk Toprak dedi: bu videodaki tekniği dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... USB 3.1 mi 2.0'a mı takmamı önerirsiniz.
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 29 Mart 2020 #18 Ziyatras dedi: USB 3.1 mi 2.0'a mı takmamı önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstediğine takabilirsin, ancak çıkarttıktan sonra aynı girişe tak. Ya da ikisinide dene.
Ziyatras dedi: USB 3.1 mi 2.0'a mı takmamı önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstediğine takabilirsin, ancak çıkarttıktan sonra aynı girişe tak. Ya da ikisinide dene.
C crimlex Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 409 Çözümler 3 29 Mart 2020 #19 Kasanın önündeki USB girişine takılıysa, bir de arkasına takıp dene. Ben aynı şekilde yaptığımda düzelmişti.
Kasanın önündeki USB girişine takılıysa, bir de arkasına takıp dene. Ben aynı şekilde yaptığımda düzelmişti.
Ziyatras Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 40 29 Mart 2020 #20 Faruk Toprak dedi: İstediğine takabilirsin, ancak çıkarttıktan sonra aynı girişe tak. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini denedim olmadı aynı sorun devam ediyor. crimlex dedi: Kasanın önündeki USB girişine takılıysa, bir de arkasına takıp dene. Ben aynı şekilde yaptığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam dışarıdan bağlı anakart kasa yok elimde şu anlık.
Faruk Toprak dedi: İstediğine takabilirsin, ancak çıkarttıktan sonra aynı girişe tak. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini denedim olmadı aynı sorun devam ediyor. crimlex dedi: Kasanın önündeki USB girişine takılıysa, bir de arkasına takıp dene. Ben aynı şekilde yaptığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam dışarıdan bağlı anakart kasa yok elimde şu anlık.