Çözüldü Format sırasında D'yi silmemek için ne yapmak gerekiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zweigo

Kilopat
Bir adet ssd'im var ve ikiye böldüm. D klasöründekilerin silinmesini istemiyorum fakat ayriyeten D bölümü çıkmadı. Fotoğtafta işaretlediğim yer C'nin son haliydi 78 GB boş yer vardı içinde. D'nin içinde ise 20 gb boş yer kalmıştı ama o gözükmüyor. Şimdi fotoğrafta işaretlediğim yeri silersem D'dekiler de silinir mi? Bilen birileri cevaplarsa çok sevinirim silinsin istemiyorum.

Dosya Ekleri

• 1756815513606642973971813839290.jpg
    209,7 KB · Görüntüleme: 31
Çözüm
Ben geçen format atarken yanlışlıkla harici diskimi de formatladım dün ama Windows kurulduğunda harici HDD'deki şeyler duruyordu.

Senin diskin ayrı bir disk miydi ama? Benim 1 SSD'im var ve onu ayırdım. D'nin içindekiler C'nin içinde yani.

Çözümü 14TL'ye 100 GB Google Drive almakta buldum, dosyaları oraya atıyorum.
D klasörünün hangileri olduğunu bulup sadece c yi silmelisin.

Ama sistemin çok iyi değilse win 11 geçme bence.

win 11 kullanıyorum zaten sistemde sorun yok. Pc'yi yeniden başlattığımda, C'den ayırdığım D klasörü, ben onu C'nin içinden açmadığım sürece açılmıyormuş. Şimdi ayırmaya çalışıyorum bağımsız bir bölüm gibi ama bitmedi daha bakalım.

valla ayıramadım bir türlü hala ekrandakilerle aynı şeyler çıkıyor. niye böyle oldu anlamadım

Son düzenleme:
Ben geçen format atarken yanlışlıkla harici diskimi de formatladım dün ama windows kurulduğunda harici hdd deki şeyler duruyodu.

Ben geçen format atarken yanlışlıkla harici diskimi de formatladım dün ama Windows kurulduğunda harici HDD'deki şeyler duruyordu.

Senin diskin ayrı bir disk miydi ama? Benim 1 SSD'im var ve onu ayırdım. D'nin içindekiler C'nin içinde yani.

Çözümü 14TL'ye 100 GB Google Drive almakta buldum, dosyaları oraya atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…