Daryl Grimess Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 189 Yer Türkiye 23 Şubat 2024 #1 Bilgisayara mavi ekrandan format atmaya çalıştım format başladı geldiğimde ise iptal olmuştu. Devam et dedim bilgisayar bu hala geldi. Ne yapmalıyım, BIOS'tan format atabilir miyim? Dosya Ekleri Screenshot_20240223-173425_Gallery.jpg 24,8 KB · Görüntüleme: 56 Screenshot_20240223-173428_Gallery.jpg 19,7 KB · Görüntüleme: 54
Bilgisayara mavi ekrandan format atmaya çalıştım format başladı geldiğimde ise iptal olmuştu. Devam et dedim bilgisayar bu hala geldi. Ne yapmalıyım, BIOS'tan format atabilir miyim?
KS KS Daryl Grimess Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 189 Yer Türkiye 23 Şubat 2024 #21 Eminss0 dedi: Hocam restart attığı zaman USB'den değil de sisteme dokunmadan kendisinin açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapmıştım ama olmamıştı biraz önce bir şekilde hallettim nasıl bende bilmiyorum hocam USB konusunda yardim ettiğiniz için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Eminss0 dedi: Hocam restart attığı zaman USB'den değil de sisteme dokunmadan kendisinin açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapmıştım ama olmamıştı biraz önce bir şekilde hallettim nasıl bende bilmiyorum hocam USB konusunda yardim ettiğiniz için teşekkür ederim
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #22 Daryl Grimess dedi: Zaten öyle yapmıştım ama olmamıştı biraz önce bir şekilde hallettim nasıl bende bilmiyorum hocam USB konusunda yardim ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Sorununuz olur ise altıntılayabilirsiniz müsait olunca bakarım. Artı 0 Eksi
Daryl Grimess dedi: Zaten öyle yapmıştım ama olmamıştı biraz önce bir şekilde hallettim nasıl bende bilmiyorum hocam USB konusunda yardim ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Sorununuz olur ise altıntılayabilirsiniz müsait olunca bakarım.