Takılı olan diğer diskleri çıkartıp sadece windows kurmak istediğiniz ssdyi takıp öyle kurulum yapmayı denediniz mi?Defalarca denememe rağmen 1 TB gözükmüyor. 2 adet M.2 yuvam var; biri gen 4, biri gen 3.
Takılı olan diğer diskleri çıkartıp sadece Windows kurmak istediğiniz SSD'yi takıp öyle kurulum yapmayı denediniz mi?
500ü çıkarıp sadece 1TB takılıyken kurulum yapmayı deneyin.2 adet var elimde 500 ve 1TB ama 500 gözüküyor 1 TB gözükmüyor.şu an 500 kurdum ama bi türlü 1 tb göremiyorum biosda gözüküyor.
500ü çıkarıp sadece 1TB takılıyken kurulum yapmayı deneyin.
eğer biosta görünüyorsa sadece 1tb takılıyken format ekranında görebiliyor olmanız lazım. ikisi takılıyken windowsta sabit disk bölümlerini biçimlendir kısmında gözüküyor mu?Denedim görmüyor.
Eğer BIOS'ta görünüyorsa sadece 1TB takılıyken format ekranında görebiliyor olmanız lazım. İkisi takılıyken Windows'ta sabit disk bölümlerini biçimlendir kısmında gözüküyor mu?
SSD'lerin modeli nedir? Uyumluluğu kontrol edeyim.
Sadece 500 gözüküyor cıkarınca onu 1TB yine gözükmüyor. Samsung 980 Pro. Format atmadan önce sorun yoktu format attım bu olaylar oldu.
Sebebi disklerin biri RAID diğeri ahcl mod olması diye tahmin ediyorum. Şu an Windows kurulu olan diski çıkarıp diğer disk takılıyken tekrar format ekranına girdiğinizde görebiliyor olmanız gerek. Görmüyorsanız başka bir sorun var.
göremediğiniz ssd 980 pro mu? bir de şu videoya bir bakın belki yardımı dokunabilir.Gözükmüyor.
Acaba BIOS güncel degil mi? Ama anakartım 12. nesil icin hazır ben en son güncellemiştim 13. nesil icin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.