Format Sırasında Mavi Ekran Hatası

Magic_Lord

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Windows 8.1 kullanıyorum. Bu işletim sistemine Windows 7 format sırasında mavi ekran hatası veriyor. Mesela şimdi ''dosyalar genişletiliyor'' bölümünden sonra tekrar başlayınca ''Windows'u normal olarak başlat'' seçeneği çıkıyor. Basıyorum aynı yere dönüyor ve o yerde mavi ekran geliyor, tekrar yeniden başlıyor ve bu sefer aynı yerde ''Windows beklenmedik bir şekilde yeniden başlatıldı'' hatası veriyor ve Windows kurulmuyor. Ben bunu başka bir Windows 7 CD'si ile denedim aynı hata verdi, usb'ye yazdırdım yine aynı hatayı verdi. Arkadaşlar ne yapmam gerek? Tekrar Windows 8.1 kurunca aynı hatayı vermiyor.

8.1 kur. Burada zaten 7 kurulumuna artık destek vermiyoruz. Mavi ekran konusunda hiç bilgi vermemişsin. Mavi ekran... Herkes alıyor mavi ekran. Binlerce mavi ekran nedeni var. Ne bir foto vermişsin ne bir dosya ne bir rakam. Ne bilelim neden mavi ekran verdiğini ?

Her şeyi geçtim sistemin özelliklerini bile yazmamışsın. Olmayan bir bilgisayra 7 kurmaya çalışıyorsun ve mavi ekran veriyor. Eeee ? Ne yapalım yani ? Kahin miyiz ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı