Hasan Kağan Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #1 Merhaba, bilgisayarıma tüm sürücüleri temizle seçeneği ile format atarken monitörün fişi prizde temassızlık yaptı ve monitör gitti. HDMI kablosunu çıkart tak yaptım ama ekran gelmiyor. Bilgisayar çalışıyor. Ne yapmam gerek?
Merhaba, bilgisayarıma tüm sürücüleri temizle seçeneği ile format atarken monitörün fişi prizde temassızlık yaptı ve monitör gitti. HDMI kablosunu çıkart tak yaptım ama ekran gelmiyor. Bilgisayar çalışıyor. Ne yapmam gerek?
hicseviImedim Megapat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 269 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 ASUS PRIME B550M-K ASUS TUF RX 6800 GAMING OC 16GB XPG 8GB x4 3200MHz WD SN570 500GB KIOXIA EXCERIA SSD 1TB SSD ASUS TUF GAMING GT301 Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 2 Ekim 2025 #2 PC reset atıp tekrardan görüntü almaya çalışabilirsiniz. Olmadı fişi çekin tekrardan USB'den PC'yi baslatıp formata devam edin. Artı 0 Eksi
PC reset atıp tekrardan görüntü almaya çalışabilirsiniz. Olmadı fişi çekin tekrardan USB'den PC'yi baslatıp formata devam edin.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #3 PC'nin gücünü kapat, monitörün HDMI portu başka varsa ona geçiş yap; hepsini dene. Artı 0 Eksi