Format sırasında televizyonda görüntü kopması oluyor

ponponadam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde monitörsüz bir kasa var VGA kablosuyla TV'ye görüntü aktarabiliyorum oyun falan da oynayabiliyorum hiç sorunu yok ancak bugün format atmak istedim Windows 10 kurulu olduğundan biraz kasıyordu Win8.1 indirdim Rufus'la USB attım boot menüsünden format başlıyor bileniniz vardır ilk başta siyah ekranda beyaz bir çubuk doluyor ancak o çubuk dolduğu anda görüntü gidiyor televizyondan ve mavi ekrana dönüşüyor ve durmadan desteklemiyor yazısı çıkıyor nasıl çözebilirim?

Hocam monitörüm yok evde bulunduğum ilçede bir net kafe var ama 3-5km arasında buradan arkadaşlarla bir konuşalım çözersek gerek kalmayabilir diye düşündüm olmazsa zaten mecbur götüreceğim oraya bir izin günümde

Bu arada kasada ekran kartı yok sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

güncel

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla işlemci grafik kartından görüntü alıyorsun. Sorun ekran kartı olmadığından kaynaklanmıyordur ancak dediğim gibi başka bir monitörü geçici olarak alıp windows u yükledikten sonra geri verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…