Format Sonrası Asus Touchpad Çalışmıyor

sccp

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bugün format attım. Sonra Touchpadin çalışmadığını gördüm, driverları falan yükledim fakat hala çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    17 KB · Görüntüleme: 183
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    43,8 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazım Asus x550vx böyle bir işaret var. Sadece gizli aygıtları göstere tıkladığımda gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 160
Windows 10'un güncel sürümünü kullanıyorsunuz değil mi?
Asus Smart Gesture programına girip, üstten ''Mouse Detection'' sekmesine tıklayın.
''Disable touchpad when mouse is plugged in'' cümlesinin başındaki tiki kaldırıp tamama basın.

Windows 10'un güncel sürümünü kullanıyorsunuz değil mi?
Asus Smart Gesture programına girip, üstten ''Mouse Detection'' sekmesine tıklayın.
''Disable touchpad when mouse is plugged in'' cümlesinin başındaki tiki kaldırıp tamama basın.
Sorun zaten programın bile açılmaması.

Keşke probleminizi daha detaylı yazsanız da, sora sora gitmesek bu şekilde. Nasıl açılmıyor program? Ne hata veriyor, yönetici olarak çalıştırdınız mı? Uyumluluk modunda deneyin.
Olmaz ise güvenli modda çalıştırıp silin programı sonra tekrar yükleyin.
Ya da Asus'un otomatik sürücü bulan programlarından yükleyip onun ile güncellemeye veya sürücüsünü bulmaya çalışın. Ama burayı da bilgilendirin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı