Çözüldü Format sonrası Avast lisansı silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Ben Avast Premium kullanıyorum ve yaklaşık 70-80 günlük bir deneme süresi var ve ayrıca Avast'ın tüm programlarını kullanıyorum (Avast Premium Security, Avast VPN vb.) Ben format attıktan sonra bu uygulamalaın hepsi deneme sürümü olur mu? Tekrardan deneme sürümümle devam edebilir miyim, sıkıntı olur mu?

Çözüm
Format atmadan önce Program Ekle/Kaldır'dan Avast yazılımlarını lisanslarla birlikte kaldırın. Format sonrası tekrar kurun. Eğer lisans kaydını bilgisayardan kaldırmazsanız format sonrası etkinleştiremeyebilirsiniz.
Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Ben Avast Premium kullanıyorum ve yaklaşık 70-80 günlük bir deneme süresi var ve ayrıca Avast'ın tüm programlarını kullanıyorum (Avast Premium Security, Avast VPN vb.) Ben format attıktan sonra bu uygulamalaın hepsi deneme sürümü olur mu? Tekrardan deneme sürümümle devam edebilir miyim, sıkıntı olur mu?

Hesabın varsa tekrar hesabı girer devam edersin bildiğim kadarıyla.

Hesabın ile etkinleştirme yaptıysan sorun olacağını sanmam, ama hesap ile etkinleştirmen gerekebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı