PC format attım sonra Google Chrome açayım dedim bayağı donuyor bazı aygıtlar yok gözükmüyor. Bilinmeyen aygıtlar filan Metin2 yükledim onu dahi açmadı ne yapmamız lazım?
PC format attım sonra Google Chrome açem dedim bayağı donuyor bazı aygıtlar yok gözükmüyor bilinmeyen aygıtlar filan Metin2 yükledim onu dahi açmadı ne yapmamız lazım?
PC format attım sonra Google Chrome açayım dedim bayağı donuyor bazı aygıtlar yok gözükmüyor. Bilinmeyen aygıtlar filan Metin2 yükledim onu dahi açmadı ne yapmamız lazım?
PC format attığın için sürücüler silinmiş 5-10 dakika içinde Windows'un otomatik kurması gerek, chipset ve ekran kartı sürücüleri manuel kuruluyor olabilir.
PC format attığın için sürücüler silinmiş 5-10 dakika içinde Windows'un otomatik kurması gerek, chipset ve ekran kartı sürücüleri manuel kuruluyor olabilireski bileşenleride çalıştırdım ama yok olmadı
PC format attığın için sürücüler silinmiş 5-10 dakika içinde Windows'un otomatik kurması gerek, chipset ve ekran kartı sürücüleri manuel kuruluyor olabilir.