Format sonrası bazı aygıtlar bilinmeyen olarak gözüküyor

Dying Light 4gb

Decapat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
Samsung HDD 500 gb
Ekran kartı
5500
PC format attım sonra Google Chrome açayım dedim bayağı donuyor bazı aygıtlar yok gözükmüyor. Bilinmeyen aygıtlar filan Metin2 yükledim onu dahi açmadı 😓 ne yapmamız lazım?

PC format attım sonra Google Chrome açem dedim bayağı donuyor bazı aygıtlar yok gözükmüyor bilinmeyen aygıtlar filan Metin2 yükledim onu dahi açmadı 😓 ne yapmamız lazım?

DirectX yok onu nasıl kuracağım.

PC format attım sonra Google Chrome açayım dedim bayağı donuyor bazı aygıtlar yok gözükmüyor. Bilinmeyen aygıtlar filan Metin2 yükledim onu dahi açmadı 😓 ne yapmamız lazım?

YouTube'dan bakabilirsin, sisteminde bulunan aygıtların driverlarını kurman gerek.

PC format attığın için sürücüler silinmiş 5-10 dakika içinde Windows'un otomatik kurması gerek, chipset ve ekran kartı sürücüleri manuel kuruluyor olabilir.

PC format attığın için sürücüler silinmiş 5-10 dakika içinde Windows'un otomatik kurması gerek, chipset ve ekran kartı sürücüleri manuel kuruluyor olabilir.

Hocam Windows'un kuruduklarına gene de güvenmemek lazım ben bu sıra ile kuruyorum BIOS-BIOS ayarları-diğer driverlar-Windows güncellemeleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı