PC format attım sonra Google Chrome açayım dedim bayağı donuyor bazı aygıtlar yok gözükmüyor. Bilinmeyen aygıtlar filan Metin2 yükledim onu dahi açmadı ne yapmamız lazım?
PC format attım sonra Google Chrome açem dedim bayağı donuyor bazı aygıtlar yok gözükmüyor bilinmeyen aygıtlar filan Metin2 yükledim onu dahi açmadı ne yapmamız lazım?
Laptopun arkasında, altında, yanında yöresinde bir şey yazmıyor mu marka modeline dair? Bir bak, ona göre her şeyi üretici firmanın ilgili model sayfasından indirebilirsin.
Örnek: Asus x540LA ise, arama motoruna "sürücü" veya "driver" yazıp indirip kurabilirsin gereken hepsini.
Laptopun arkasında, altında, yanında yöresinde bir şey yazmıyor mu marka modeline dair? Bir bak, ona göre her şeyi üretici firmanın ilgili model sayfasından indirebilirsin.
Örnek: ASUS X540LA ise, arama motoruna "sürücü" veya "driver" yazıp indirip kurabilirsin gereken hepsini.
Fotoğrafını aratmayı denedin mi? Denemediysen çek koy buraya laptopu, karşıdan, yandan, bir de açılı olarak belki bilen biri çıkar direkt yardımcı olur.