Format sonrası bilgisayara neler kurulmalı?

CathedralDogs

Hectopat
Hayırlı günler dilerim, bilgisayarıma format atacağım. Format attıktan sonra kesin ve illa indirmem gereken programları/sürücüleri söyler misiniz? Teşekkürler.

Hayırlı günler dilerim, bilgisayarıma format atacağım. Format attıktan sonra kesin ve illa indirmem gereken programları/sürücüleri söyler misiniz? Teşekkürler.

Kurulum sonrasında çoğu sürücüyü Windows kendisi kuruyor.

Hocam klasik olarak ekran kartı sürücüsü, chipset sürücüleri, klavye ve fare sürücüleri bunlar bilgisayarınızın istikrarlı ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar.

Windows Update'deki tüm güncellemeleri yap + olarak ise
Buradakilerin hepsini indir performansında artış olur.
Not: Update'deki tüm güncellemeler inmeden sakın kapatma bilgisayarı deneyimime dayanarak söylüyorum PC'yi bidahaki açmanda açılmayabilir.

Hocam klasik olarak ekran kartı sürücüsü, chipset sürücüleri, klavye ve fare sürücüleri bunlar bilgisayarınızın istikrarlı ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar.
Chipset sürücüsü nedir, hocam? İlk defa sizden duyuyorum.

• Ekran kartı.
  • Anakart chipset.
  • Kablosuz internet varsa modemin sürücüsü.
  • Ses sürücüsü.
  • Vs. Ve diğerleri ama bunlar ekran kartı ve anakart chipset hariç hep yükleniyorlar Windows tarafından.

Chipset sürücüsü nedir, hocam? İlk defa sizden duyuyorum.

Bu sürücüler, anakartınızdaki çipsetlerin doğru bir şekilde çalışmasını sağlar.
Chipset işlemci, bellek, veri yolları ve giriş/çıkış arabirimlerini bir arada tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…