CathedralDogs
Hectopat
Hayırlı günler dilerim, bilgisayarıma format atacağım. Format attıktan sonra kesin ve illa indirmem gereken programları/sürücüleri söyler misiniz? Teşekkürler.
Hayırlı günler dilerim, bilgisayarıma format atacağım. Format attıktan sonra kesin ve illa indirmem gereken programları/sürücüleri söyler misiniz? Teşekkürler.
Chipset sürücüsü nedir, hocam? İlk defa sizden duyuyorum.Hocam klasik olarak ekran kartı sürücüsü, chipset sürücüleri, klavye ve fare sürücüleri bunlar bilgisayarınızın istikrarlı ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar.
Chipset sürücüsü nedir, hocam? İlk defa sizden duyuyorum.
Nereden indirebilirim hocam?Bu sürücüler, anakartınızdaki çipsetlerin doğru bir şekilde çalışmasını sağlar.
Chipset işlemci, bellek, veri yolları ve giriş/çıkış arabirimlerini bir arada tutar.
Nereden indirebilirim hocam?
rtx 3080ti ve aorus z590 pro ax hocam. Çok sevinirim valla ya atarsanız.Hocam ekran kartınızı anakartınızı vb şeyleri atın ben size indirme linklerini atarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.