Bilgisayara format attım, PCI bilinmeyenler var. Sürücüleri yüklerken bu sorun çıkıyor, bilinmeyen şey gitmiyor aygıt yöneticisinde.
Intel chipset de kurdum gider diye, gene de PCI bilinmeyen gitmiyor. Sürücüleri Gigabyte sitesinde var ama indirmeye çalıştığımda fotoğraftaki sorun çıkıyor. Bir türlü çözemedim, şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Ha bu arada eğer direkt "bilinmeyen aygıt" yazıyorsa USB sürücüsü bozuk olabilir. İhtimalde şu olabilir. Yanlış bir sürücü yüklemek (sağ tıklayıp dene, cihazı kaldır tik varsa tik koyup kaldır), ya da diğer olasılık USB donanımı arızalı olabilir, tam olarak yerine oturmamış olabilir, ya da kullandığın anakart üzerinde ki USB port arızalı olabilir. USB portun yerini değiştirmeyi denersin...
Ha bu arada eğer direkt "bilinmeyen aygıt" yazıyorsa USB sürücüsü bozuk olabilir. İhtimalde şu olabilir. Yanlış bir sürücü yüklemek (sağ tıklayıp dene, cihazı kaldır tik varsa tik koyup kaldır), ya da diğer olasılık USB donanımı arızalı olabilir, tam olarak yerine oturmamış olabilir, ya da kullandığın anakart üzerinde ki USB port arızalı olabilir. USB portun yerini değiştirmeyi denersin...
USB arızalı port olamaz hocam sistem sıfır gibi daha önceden böyle bir sorun yoktu arızalı olsa ayrıca ben sürücüleri buldum indirirken böyle sorunla karışılaşıyorum sürücü bulmada sıkıntı yok yani.
Eski yanitladigin konudan bakarak sorununun ACPI\INTC1085 ile ilgili oldugunu tahmin ediyorum. Bunun icin asagidaki Intel Serial IO surucusunu kurman gerekiyor.