Format sonrası bilinmeyen PCI aygıtları var

Sroxy

Decapat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte Z790 D
1758091301072.jpeg

Bilgisayara format attım, PCI bilinmeyenler var. Sürücüleri yüklerken bu sorun çıkıyor, bilinmeyen şey gitmiyor aygıt yöneticisinde.

Intel chipset de kurdum gider diye, gene de PCI bilinmeyen gitmiyor. Sürücüleri Gigabyte sitesinde var ama indirmeye çalıştığımda fotoğraftaki sorun çıkıyor. Bir türlü çözemedim, şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim güncelleştirmeler tam gözüküyor isteğe bağlı olanlarda 1 tane bir şey var oda onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
İsteğe bağlı güncellemeyi yapmanı tavsiye etmem. Şu video'ya bakabilirsin...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İsteğe bağlı güncellemeyi yapmanı tavsiye etmem. Şu Video'ya bakabilirsin...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eve gidince ilk işim o olacak haber edeceğim hocam.

Örnek kendi bilinmeyen aygıtım...Direkt Google'da arayabilirsin.

Adsız.jpg

Eve gidince ilk işim o olacak haber edeceğim hocam.
Ha bu arada eğer direkt "bilinmeyen aygıt" yazıyorsa USB sürücüsü bozuk olabilir. İhtimalde şu olabilir. Yanlış bir sürücü yüklemek (sağ tıklayıp dene, cihazı kaldır tik varsa tik koyup kaldır), ya da diğer olasılık USB donanımı arızalı olabilir, tam olarak yerine oturmamış olabilir, ya da kullandığın anakart üzerinde ki USB port arızalı olabilir. USB portun yerini değiştirmeyi denersin...

Örnek kendi bilinmeyen aygıtım...direkt Google'da arayabilirsin.

Eki Görüntüle 2575221

Ha bu arada eğer direkt "bilinmeyen aygıt" yazıyorsa USB sürücüsü bozuk olabilir. İhtimalde şu olabilir. Yanlış bir sürücü yüklemek (sağ tıklayıp dene, cihazı kaldır tik varsa tik koyup kaldır), ya da diğer olasılık USB donanımı arızalı olabilir, tam olarak yerine oturmamış olabilir, ya da kullandığın anakart üzerinde ki USB port arızalı olabilir. USB portun yerini değiştirmeyi denersin...

USB arızalı port olamaz hocam sistem sıfır gibi daha önceden böyle bir sorun yoktu arızalı olsa ayrıca ben sürücüleri buldum indirirken böyle sorunla karışılaşıyorum sürücü bulmada sıkıntı yok yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı