Format sonrası BIOS ekranında takılı kalıyor

batuhandivrik

Megapat
Daha fazla  
Format atarken Windows yükle falan yaptım %100 oldu. Ondan sonra yeniden başlattı ve bu bilgisayar açılırken BIOS giriş falan yerinde Windows hazırlanıyor dedi. Ondan sonra yüklenme şeyi başladı ve orada takılı kaldı. Format diksini bir daha yükledim hala aynı sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format attığınız USB vs. yi çıkardınızmı kurulumdan sonra. Bide sistem özelliklerini alabilirmiyim. Belki de 32 bit destekli bi pc ye 64 bit kurmaya çalışmışsınızdır.
Anakart olarak msı z370 a pro aldım işlemcim de i7 8700k diğerleri zaten yazıyor imzamda .
Format attığınız USB vs. yi çıkardınızmı kurulumdan sonra. Bide sistem özelliklerini alabilirmiyim. Belki de 32 bit destekli bi pc ye 64 bit kurmaya çalışmışsınızdır.
Hayır çıkarmadım.

Valla bilemedim. Ben de RAM yüzünden olmuştu. Bu tür sorunlar genellikle deneme yanılma vs. ile bir kaç günde çözülür.
Valla dostum ramlerin ikisini de tek tek denedim olmadı elimde başka anakart vardı. Onu taktım sonra her şey tıkırında çalıştı. Anakartta arıza var sanırsam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı