Çözüldü Format sonrası (C:) diski uygulamaları silinmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cqrr243

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 ISO'yu flasha kopyalayıp temiz kurulum yaptım. Öncesinde Windows C diskine yüklüydü, bu sefer D diskine kurdum fakat C diskine girip göz attığımda eski uygulamalarım olduğu gibi duruyordu, üstelik hem C diskinde hem de D diskinde Windows klasörü var. Bilgisayarın tamamen sıfır olmasını istiyorum. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Umarım doğru anlamışımdır: Flaşı takıp boot menüden kurulum yapacağım Windows'un kurulum yerinde disklerin hepsini biçimlendirip istediğim diski silerek kuracağım.

Hocam orayı es geçmişim maalesef. Yeniden yapacağım fakat tüm disklerimi biçimlendireceğim? Yoksa sadece Windows'u kuracağım diskimi biçimlendireceğim? Bilmiyorum.

Hocam hiç verı kalmasın dıyorsanız hepsını bıcımlendırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Windows 10 ISO'yu flasha kopyalayıp temiz kurulum yaptım. Öncesinde Windows C diskine yüklüydü, bu sefer D diskine kurdum fakat C diskine girip göz attığımda eski uygulamalarım olduğu gibi duruyordu, üstelik hem C diskinde hem de D diskinde Windows klasörü var. Bilgisayarın tamamen sıfır olmasını istiyorum. Ne yapmam gerek?

Üstüne sag tıkla diskin biçimlendir siler her şeyi.

Kurulumda C diskini biçimlendirdinizmi.

Format atarken diski sil işlemlerini yaptınız değil mi?

Hocam az önce yaptık öyle bir şey yoktu galiba. Ben sadece boot menüye girip flaştan Windows yükledim eskiden C diskiydi, D diskinde 760 GB boş yer var diye D diskine Windows kurdum.

Arkadaşın dedıgı gıbı hocam temız sekılde ıkı dıskıde bıcımlendırıp yenıden formatlayın sızın ıcın daha rahat olur.

Biçimlendir yerini falan hiç hatırlamıyorum Technopat'tan Windows 10 kurulum videosunu. İzleyerek yaptım.

Öyle bir seçenek gördüğümü hatırlamıyorum.

Hocam az önce yaptık öyle bir şey yoktu galiba. Ben sadece boot menüye girip flaştan Windows yükledim eskiden C diskiydi, D diskinde 760 GB boş yer var diye D diskine Windows kurdum.

Biçimlendir yerini falan hiç hatırlamıyorum Technopat'tan Windows 10 kurulum videosunu. İzleyerek yaptım.

Öyle bir seçenek gördüğümü hatırlamıyorum.

Hocam kurulacak yerı seçerken dıskı biçimlendir yeri de var.

Hocam kurulacak yerı seçerken dıskı biçimlendir yeri de var.

Umarım doğru anlamışımdır: Flaşı takıp boot menüden kurulum yapacağım Windows'un kurulum yerinde disklerin hepsini biçimlendirip istediğim diski silerek kuracağım.

Hocam orayı es geçmişim maalesef. Yeniden yapacağım fakat tüm disklerimi biçimlendireceğim? Yoksa sadece Windows'u kuracağım diskimi biçimlendireceğim? Bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı