hacıbaba36
Hectopat
Kesinlikle onu kullanmayın. Sağlıksız bir uygulama.Driver Booster indir onla yap.
Yüklüyorum hocam uygulamayı sonrada isteğe bağlı güncellemeleri yükleyeceğim.Bu sayfadan İntel Driver Support / Download yardımcısını indirin. Otomatik olarak kurulum yapılacak.
![]()
Intel® Driver & Support Assistant
Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar.www.intel.com.tr
Tamamdır, başka bir şey yüklemene gerek yok. İstersen ekran kartını da atabilirsin onun sitesini de vereyim.Yüklüyorum hocam uygulamayı sonrada isteğe bağlı güncellemeleri yükleyeceğim.
Hocam, hepsini yapın. Arkadaşımın attığı link ile chipset sürücüsünü yükleyebilirsiniz.
Kesinlikle onu kullanmayın. Sağlıksız bir uygulama.
Dostlar benim bilgisayarım ASUS M32AD WİN 10 x64İsteğe bağlı olanların hepsini yapın, aygıt Yöneticisinde yüklenmemiş olan varsa donanım kimliğini paylaşın.
Ekran kartını Radeon Software ile kurdum hocam.Tamamdır, başka bir şey yüklemene gerek yok. İstersen ekran kartını da atabilirsin onun sitesini de vereyim.
İşlemcin biraz eski olduğu için başka güncelleme almıyor bu yüzden böyle bi hata alıyorsun, asus sitesine gelecek olursan hocam oradakilerin hepsini indir.Dostlar benim bilgisayarım ASUS M32AD WİN 10 x64
Peki ASUS'un kendi sitesinden hangi güncelleştirme ve programları indirmeliyim?
M32AD Driver & Tools | Tower PCs | ASUS USA
Ekran kartını Radeon Software ile kurdum hocam.
Hocam güncelleme gerekmiyor diyor normal mi bu? @questa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.