Format sonrası D: diski bulunamıyor

seker

Femtopat
Daha fazla  
Formattan sonra D diskim silindi, bulamıyorum. Yönet kısmından da ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• unknown (1).png
    unknown (1).png
    48 KB · Görüntüleme: 49
  • unknown.png
    unknown.png
    33,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı sorun oldu bilgisayarı açtığımda c var d yoktu senin açtığın disk yönetiminden D diskini çevrimiçi yapman lazım eğer olmadıysa yeniden başlatmayı deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olur.

Yapman gerekenler;
1-Masaüstünde iken sol alt tarafa gelip sağ tıkla.
2-Disk yönetimini seç.
3-Açılan yerde D diskin gözükür, ama adı gözükmez. Ona sağ tıkla.
4-Ardından sürücü harfi ve yolu değiştir e tıkla.
5-Son olarak ekleye tıkla ve D harfini ekle.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olur.

Disk yönetiminde de görünmüyor arkadaşta. Ben formatta gittiğini düşünüyorum.

Artı -1 Eksi
Hocam, CMD ekranına listdisk yazın. Kontrol edin. İsimsiz bir disk varsa çıkar.

D bölümü format esnasında RAW formatına dönüşmüş. İçinde önemli bilgi yoksa 255,80 GB olan bölümü silip "Yeni Basit Birim Oluştur"a tıklayın. Bu işlem o bölümün içindekileri siler. Eğer olmuyorsa Minitool Partition Wizard ile deneyin.
Eğer önemli bilgileriniz var ise ve bu verileri kurtarmak istiyorsanız, Restorer Ultimate veya Active@Partition Recovery yazılımlarını deneyin.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı