Format sonrası D diskinde Program Files Dosyası

kanfur

Megapat
Katılım
13 Mayıs 2015
Mesajlar
483
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Format attıktan sonra C diskindeki program Files ve (x86) dosyaları D diskinde de oluştu. Daha önce hiç görmedim bu durumu. Nasıl silebilirim? Klasik şekilde silinmiyor. Windows'û C diskine kurdum ama D Diskinde de var sanki. D diskini yedekledim silip tekrar oluşturabilir miyim?

İşletim sistemim Windows 10 64 bit.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Veri varsa harici diske veya USB belleğe yedekle. Windows kurulumunu yaparken disk biçimlendirme ekranında bütün gördüğün bölümleri sil ve tek bölüm kalacak şekilde getir. Sonra yeni bölüm oluştur. İstersen D isminde bir başka disk bölümü daha ayırabilirsin. Bundan sonra Windows u C ye kurarak devam et. D diski boş olacak.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı