Merhaba arkadaşlar, ben Windows 10 Pro'yu editledim kendime göre sonra format attım chipset, ekran kartı sürücülerini yükledim Aygıt Yöneticisi kısmında böyle bir ünlem var. Bunları nasıl düzeltirim?
Merhaba arkadaşlar, ben Windows 10 Pro'yu editledim kendime göre sonra format attım chipset, ekran kartı sürücülerini yükledim Aygıt Yöneticisi kısmında böyle bir ünlem var. Bunları nasıl düzeltirim?
Windows Update'e girin ve güncelleştirmeleri denetleyin, isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmına da bakın. Gözüken sürücü güncelleştirmelerini ve yüklemelerini tamamlayın. Daha sonrasında anakartınızın sitesine gidin ve anakart modelini yazın, gözüken sürücüleri yükleyin. Laptop ise laptop üreticisinin sitesine gidip aynı şekilde sürücüleri kurabilirsiniz. Cihaz çok eskiyse ve üreticisinin sitesinde bile sürücü gözükmüyorsa donanım kimliğini paylaşın.
Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı program sürümü 10.1.19444.8378 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.