Format sonrası diğer diskler silinir mi?

Kaan1122

Hectopat
Merhaba, HDD üzerinden Windows 10 kullanıyorum ve artık SSD'ye Windows'u kurmak istiyorum. Tek korkum bütün oyunların silinebileceği. (Malum oyunların boyutları artık çok büyük baştan indirmem çok uzun sürecek). Windows şu an C diskinde kurulu. Oyunlar diğer disklerde kurulu. Diğer disklere zarar vermeden SSD'ye kurulum yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, HDD üzerinden Windows 10 kullanıyorum ve artık SSD'ye Windows'u kurmak istiyorum. Tek korkum bütün oyunların silinebileceği. (Malum oyunların boyutları artık çok büyük baştan indirmem çok uzun sürecek). Windows şu an C diskinde kurulu. Oyunlar diğer disklerde kurulu. Diğer disklere zarar vermeden SSD'ye kurulum yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
O diski silmeye basmazsanız birşey olmaz ama yine korkuyorsanız Windows kurulumundan önce diskinizi söküp kurulum yaptıktan sonra dosyalarınızın bulunduğu diski takabilirsiniz.

Hocam size bağlı. Silmezseniz veya biçimlendirmezseniz bir şey olmaz.

Diğer diskleri biçimlendirmezseniz bir şey olmaz. Ancak windowsu farklı bir sürücüye kuracağın ve dolayısıyla kayıt defteri dosyaların silineceği için (Oyunların C sürücüsündeki minik uzantıları gibi düşün) oyunların çalışmayabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı