Çözüldü Format sonrası dosyası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler bilgisayarcıya temiz kurulum ve format yaptırdıktan sonra bilgisayarımda Office Professional Plus, Office ve Word, Excel gibi uygulamalar yüklüydü. Format sonrası diye bir klasör eklemiş adam büyük ihtimalle USB'den ekledi adam mı yüklenmiştir bunu? Yoksa ISO orijinal değilse bundan dolayı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Office programları da etkinleştirilmemişse cracklenmemiş olabilir. Yoksa ikisini etkinleştirirdi diye düşünüyorum.

Office uygulamasına baktığım zaman Microsoft 360 satın al gibi bir şey çıkıyor ancak bu günceli ve büyük ihtimalle groove Music gibi uygulamalar gibi kendisi geldi ancak büyük ihtimalle kendi yüklediği (kendisi yüklediyse onu hala çözebilmiş değiliz) lisansları ancak ben onu kaldırdım ve bir tek Office var şu an.

Hocam?
@509918

Son düzenleme:
İyi günler bilgisayarcıya temiz kurulum ve format attırdıktan sonra böyle bir dosyanın olduğunu gördüm.

Bu nedir? Bilgisayarcı Office falan yüklemek için mi kullanmıştır yoksa orijinal olmayan ISO kullandığından dolayı mı olmuştur?
Not: Dosya yolu adamın USB'si olan E diski şu anda bende takılı değil
Not 2: Adama sorduğumda dosyayı orijinal sitesinden yükledim dedi.
Not 3: Söyleyemeyeceğim bir durumdan dolayı temiz kurulum yapamam.

İyi günler bilgisayarcıya temiz kurulum ve format attırdıktan sonra böyle bir dosyanın olduğunu gördüm.

Bu nedir? Bilgisayarcı Office falan yüklemek için mi kullanmıştır yoksa orijinal olmayan ISO kullandığından dolayı mı olmuştur?
Not: Dosya yolu adamın USB'si olan E diski şu anda bende takılı değil
Not 2: Adama sorduğumda dosyayı orijinal sitesinden yükledim dedi.
Not 3: Söyleyemeyeceğim bir durumdan dolayı temiz kurulum yapamam.
Dosyayı ekleyebilir misiniz?

Dosyayı ekleyebilir misiniz?

Dosya yok şu anda dediğim gibi USB ile takılmış galiba bu bilgisayara girdiğim zaman soldaki çubukla duruyor açmaya çalıştığım zaman da format sonrası adlı dosya açıklamadı diskinizi takın gibi bir şey yazıyor.

O genellikle bilgisayarcının serverindeki klasöre bağlanır eğer aynı ağa bağlı olursanız ve orada format sonrası gerekli yazılımlar vs. bulunur. Crackli kurulum yapmıştır, yani pek de temiz olduğu söylenemez.

Onları kaldırdım bir tek bir arkadaş orijinal olmayan ISO ile gelebiliyor format sonrası dosyası dedi bu olabilir mi diye soruyorum.

Hocam?
@Silinen üye @JohnConstantine

Son düzenleme:
Dosya yok şu anda dediğim gibi USB ile takılmış galiba bu bilgisayara girdiğim zaman soldaki çubukla duruyor açmaya çalıştığım zaman da format sonrası adlı dosya açıklamadı diskinizi takın gibi bir şey yazıyor.

Onları kaldırdım bir tek bir arkadaş orijinal olmayan ISO ile gelebiliyor format sonrası dosyası dedi bu olabilir mi diye soruyorum.

Hocam?
@Silinen üye @JohnConstantine
Bilgisayarcıya format attırmanızı pek doğru bulmuyorum. Hepsi aynı şekilde etkinleştirme felan yapıyor bir problem olacağını sanmıyorum. Madem siz şuan atamıyorsunuz anlayan bir arkadaşınız varsa ona yeniden attırın.

Hocam siz dünde bu konuyu açmıştınız. Bu zamana kadar bari kendiniz format atsaydınız içinizde şüphe biterdi. Büyük ihtimalle orijinal değildir ama bunu net olarak anlayamayız. En azından Windows'unuzu crack ile etkinleştirmemiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı