Çözüldü Format sonrası dosyası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler bilgisayarcıya temiz kurulum ve format yaptırdıktan sonra bilgisayarımda Office Professional Plus, Office ve Word, Excel gibi uygulamalar yüklüydü. Format sonrası diye bir klasör eklemiş adam büyük ihtimalle USB'den ekledi adam mı yüklenmiştir bunu? Yoksa ISO orijinal değilse bundan dolayı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarcıya format attırmanızı pek doğru bulmuyorum. Hepsi aynı şekilde etkinleştirme falan yapıyor bir problem olacağını sanmıyorum. Madem siz şu an atamıyorsunuz anlayan bir arkadaşınız varsa ona yeniden attırın.

Yani bir problem olur mu format sonrası dosyasından adam crackli Windows indirip ondan sonra onunla birlikte gelen format sonrası dosyasını USB'ye atıp ondan hızlı erişime ekleyip silmiş olabilir mi?

Hocam siz dün de bu konuyu açmıştınız. Bu zamana kadar bari kendiniz format atsaydınız içinizde şüphe biterdi. Büyük ihtimalle orijinal değildir ama bunu net olarak anlayamayız. En azından Windows'unuzu crack ile etkinleştirmemiş.

Yok zaten format sonrası dosyası cracklidir onu biliyorum ya adam crackli Windows indirip ondan sonra onunla birlikte gelen format sonrası dosyasını USB'ye atıp ondan hızlı erişime ekleyip silmiş olabilir mi diye kafaya taktım onun dışında bu olmazsa zaten silip geçebileceğim bir klasör.

Hayır orijinal ISO dosyasıyla böyle bir klasör gelmez.

Crackli bir Windows ile gelebilir mi? Bir de bu bilgisayara girdiğimiz zaman hızlı erişimde o klasör vardı ancak ben eklemedim o kendi kendine eklenebilir mi?
@JohnConstantine
@Silinen üye

Son düzenleme:
Yok zaten format sonrası dosyası cracklidir onu biliyorum ya adam crackli Windows indirip ondan sonra onunla birlikte gelen format sonrası dosyasını USB'ye atıp ondan hızlı erişime ekleyip silmiş olabilir mi diye kafaya taktım onun dışında bu olmazsa zaten silip geçebileceğim bir klasör.
Hızlı erişime dosyayı kullandığı için eklenmiştir. Yanlışım olabilir kusura bakmayın. Diğerleri daha iyi bilir doğrusu.

Yani bir problem olur mu format sonrası dosyasından adam crackli Windows indirip ondan sonra onunla birlikte gelen format sonrası dosyasını USB'ye atıp ondan hızlı erişime ekleyip silmiş olabilir mi?

Crackli bir Windows ile gelebilir mi? Bir de bu bilgisayara girdiğimiz zaman hızlı erişimde o klasör vardı ancak ben eklemedim o kendi kendine eklenebilir mi?
@JohnConstantine
@Silinen üye
Bir zarar gelir gelmez görmeden bir şey söyleyemem lakin şahsen ben kullanmazdım. Yeniden format atmak en sağlıklısı olacaktır.

Dostum ilk mesajda neden böyle bir dosya var yazmıştım.

Yani kurulum yapmak için adam yüklüyor onu değil mi crackli Windows ile gelemez Microsoft'un forumunda da bunun crackli Windows ISO'dan dolayı olabileceği yazıyordu da.

Bir zarar gelir gelmez görmeden bir şey söyleyemem lakin şahsen ben kullanmazdım. Yeniden format atmak en sağlıklısı olacaktır.

Hocam peki dediğim olay olabilir mi?

Yani kurulum yapmak için adam yüklüyor onu değil mi crackli Windows ile gelemez Microsoft'un forumunda da bunun crackli Windows ISO'dan dolayı olabileceği yazıyordu da.

Hocam peki dediğim olay olabilir mi?
Bilgisayarcının yaptığı işlemleri ne yazık ki bilemeyiz. Bi format atmak bu kadar zor olmamalı. Hiç uğraşmayın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı