Format sonrası driver nasıl yüklenir?

sselim1905

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4000MB
SSD veya HDD modeli
HDD 931 GB
Ekran kartı
AMD Radeon HD 5700 Series
İşlemci
AMD FX 6300 Six Core Processor
Herkese selamlar bilgisayarıma format attim ancak gerekli olan driverlari Driver Booster vb programlarla indirmek istemiyorum. Kendim nasıl indirebilirim? Yardimci olursaniz sevinirim.

Herkese selamlar bilgisayarıma format attim ancak gerekli olan driverlari Driver Booster vb programlarla indirmek istemiyorum. Kendim nasıl indirebilirim? Yardimci olursaniz sevinirim.
Yani Windows Update gerekli driverları yüklüyor diye biliyoruım. Update güncellemelerini yapman yeterli bence.

Parçaların model ve varsa versiyon numaralarını internete yazarak orijinal sitelerinden indirebilirsin.

"Snappy Driver İnstaller", bu driverbooster, driverpack gibi oto driver yükleyen bir yazılım DEĞİL.

Bu program hangi driver eksik onu arayüzünde gösteriyor , seçtiğin driver'ın donanım kimliğini sana veriyor, bu kimliğe göre araştırıp indiriyorsun ve kurabiliyorsun. Benim çok işime yarıyor, ara ara halen kullanıyorum, windows update ile yüklenmeyen eksik kalan varsa buna bakabilirsin.

Windows Update'ten indirin hocam
Yani Windows Update gerekli driverları yüklüyor diye biliyoruım. Update güncellemelerini yapman yeterli bence.
Parçaların model ve varsa versiyon numaralarını internete yazarak orijinal sitelerinden indirebilirsin.
Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Windows Update gelince güncellemeleri denetle dedim ve bir suru guncelleme cikti gelisme olunca tekrar yazarim

Windows Update'ten indirin hocam
Anakart modeli nedir?
update'de her şeyi güncelledim ancak masaüstünde sağ tık yapınca amd ekran kartı uygulamasını açma seçeneği çıkmıyor nasıl düzelir

update'de her şeyi güncelledim ancak masaüstünde sağ tık yapınca amd ekran kartı uygulamasını açma seçeneği çıkmıyor nasıl düzelir

Windows update gerekli gördüğü driverı yüklemiştir sadece, aygıt yöneticide görünüyorsa ekran kartı sıkıntı yoktur hocam. AMD panele illa ki kullanmam gerekiyor diyorsan, üreticinin kendi sitesinden kendi ekran kartı modelini yazıp yazılımını indirmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…