Format sonrası ekran gelmedi

SdtCngz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.

Intel Dual Core 2
4 GB.

Bilgisayarıma Windows 7 64 Bit Rufus ile oluşturduğum MBR olarak format atıyordum. Diski seçtim vs tüm aşamalar bitti Windows'u kurtuktan sonra sistemin yeniden başlatılması lazım iken bunu yapmadı.

Haliyle ben de USB'yi çıkardım.
Şimdi bilgisayari açtığım vakit.

Fanlar çalışıyor, hem işlemci hem ekran kartının fakat monitöre görüntü gelmiyor.

Sorunun ekran kartından kaynaklandığını tespit ettim. Onboard da ekran geliyor fakat formatı çok geç atıyor,
Harici ekran kartını taktığımda ise görüntü gelmiyor bilgisayara. Fakat tuhaf olan donanımsal olarak hiçbir şey yapmadım, yani format attım ve ekran kartı mı yandı?
Ne elektrik kesildi ne bir şey oldu.

Sorun nedir sizce?
Başka bir bilgisayar daha var, hem onun ekran kartını alıp deneyeceğim hem de benimkini başka bir bilgisayara takacağım.

Bir ihtimal USB kısa devreye yol açmış olabilir mi?
Ana kart üzerinden görüntü alın ve formatlayın en son format bitince ilgili anakartı takar kontrol yaparsınız.

Tekrar format atın. BIOS menüsü açılıyor değil mi?
Ekran kartını çıkarıp on boarda taktım VGA yı görüntü geliyor fakat çok yavaş format atıyor.
Formatı bitirdi windowsu kurdum birazdan ekran kartını takacağım bakalım ne olacak.

Bir ihtimal USB kısa devreye yol açmış olabilir mi?
Ana kart üzerinden görüntü alın ve formatlayın en son format bitince ilgili anakartı takar kontrol yaparsınız.
Şu anda ekran kartını taktım, VGA yi bagladim fakat görüntü gelmiyor.
Ekran kartını çıkarınca komple kasadan söküp onboard a baglayinca windowsu açabiliyorum.

Ekran kartını değiştirdim 1 GB lik ikinci el taktım ve şu anda o şekilde kullanıyorum. Ya kısa devre yaptı ya da başka bir şey. Fakat kullanılmaz hale geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı