Format sonrası FPS düşüşü

eromero

Hectopat
Selamlar, ben son zamanlarda HDD'min bozulması nedeniyle HDD'yi CD-ROM'a takıp yeni bir SSD aldım. İlk başlarda her şey normaldi format attık falan ama formattan sonraki oyun performansı çok kötüydü. 100+ FPS aldığım oyunda 40-50 arası geziyordum. Nedenini bilen var mıdır?
Driverlarım falan her şeyim güncel, neden anlamadım.

Sürücüleri Driver Booster gibi uygulamalarla yüklemedeniz, değil mi?
evet kendi sitesinden ve de aygıt yöneticisinden yükledim hepsini
Hocam aynı şeyi bende yaşamıştım Windows sürümünü değiştirince sorunum çözülmüştü ama sizi bilemem belki de sizde de öyledir ya da tekrardan bir format atmayı deneyebilirsiniz.
uygulamalarım gitmeden sürümünü değiştirme gibi bi şansım varmı?

EVet kendi sitesinden ve de aygıt yöneticisinden yükledim hepsini.

Driver Booster yanlış sürücüleri yüklüyor. Aygıt yöneticisi değil, bileşenlerin kendi internet sayfasından sürücüleri yükleyin.

Driver Booster yanlış sürücüleri yüklüyor. Aygıt yöneticisi değil, bileşenlerin kendi internet sayfasından sürücüleri yükleyin.

Bütün sürücüler güncel ancak Intel'in şu son sürücü güncellemesini yaptıktan sonra parlaklık azalmıştı ve arttıramıyordum. Sonra geri aldım sürücüyü. O yüzden o Intel'in sürücüsü güncel değil. Ve hepsini kendi sitesinden indirmeyi deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…