Format sonrası Game Pass oyunları görünmüyor

hayat acimasiz

Megapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dosyaları silmeden Windows yükseltmesi yaptım. Şu an Game Pass oyunlarının dosyalarını "windowsapps"te görebiliyorum ama Xbox Launcher'da oyunları göremiyorum. Tamam oynayamıyorum, bari sileyim diyorum ona da izin vermiyor. Ben bunu nasıl çözebilirim?

1627030746341.png

1627030936126.png

Oyunun kurulu olduğu klasöre girip pencerenin boş bir kısmına Shift'e basılı tutarken sağ tıka basıp "PowerShell penceresini buradan açın"a basın. Ardından add-appxpackage -register AppxManifest.xml yazıp enter tuşuna basın. Bu oyunu Game Pass kütüphanesine ekleyecektir. Oyunun dosyaları bozulmamışsa bu yöntem büyük ihtimal işine yarar. Eğer oyun dosyalarına erişemiyorsan klasör ayarlarından izin vermen gerekebilir.

Oyunun kurulu olduğu klasöre girip pencerenin boş bir kısmına Shift'e basılı tutarken sağ tıka basıp "PowerShell penceresini buradan açın"a basın. Ardından add-appxpackage -register AppxManifest.xml yazıp enter tuşuna basın. Bu oyunu Game Pass kütüphanesine ekleyecektir. Oyunun dosyaları bozulmamışsa bu yöntem büyük ihtimal işine yarar. Eğer oyun dosyalarına erişemiyorsan klasör ayarlarından izin vermen gerekebilir.
Cevap için teşekkürler ama sinirden unlocker ile sildim :') En azından insanlar bu sorunla karşılaşırsa işlerine yarar umarım.

Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım ve çözümü buldum. Forza yı örnek göstererek anlatayım adımları;
oyunun mağaza sayfasına gidip yükle dedim. Nereye yükleyeceğini sorduğum zaman dosyaların kayıtlı olduğu yolu seçip yükle dedim. Direkt görünür yaptı. 7 tane oyun vardı hepsini aynı şekilde yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı