Apocalypto
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Çalışmıyor
Herkese iyi forumlar. Konunun belirli bir ana fikri olmadığı burayı açmayı daha uygun gördüm umarım yanlış açmıyorum. Sizlere format sonrası hemen yüklediğim programları yazıp bazılarının tam olarak ne işe yaradığını soracağım. (Liste öncelik sırası olarak yazılmadı)
1. Adobe Flash player ve reader
2. Java
3. Winrar
4. Microsoft Silverlght (üniversite öğrencisiyken öğrenci sistemine giriş için yüklememiz gereken birşeydi okul bitmiş olmasına rağmen her formattan sonra indirip yüklerim ama ne işe yaradığını bilmiyorum
).
5. MS.Office
6. K-lite Codec Full
7. İdm
8. Virüs Programı (Para verdiğim ve vereceğim tek program).
9. Ccleaner
10. Microsoft .Net Framework
Şimdi 4. ve 10. sıradaki programların yada eklentilerin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ne işe yaradığını son derece basit bir dille açıklayabilecek, bilgi verebilecek var mı? (örneğin: idm; video, dosya, resim vb. indirmeleri işlemleri için indirme aracıdır gibi teknik bilgi vermeden benim gibi insanların anlayabileceği bir dil)
Bir de bu listeye bunu da eklemelisin diyebileceğiniz "ücretsiz" eklenti, program var mı ? Eğer varsa gene basit bir dille ne işe yaradıklarını bilgi vererek açıklar mısınız?
Dipnot: Mümkün olduğunca Türkçe kurallarına dikkat ettim lütfen artık ceza vermeyin gerçekten mükemmel bir Türkçem olsa geçmişte dil bilgisinden hep full çekerdim sıkıntı yaşamazdım
umarım ufak tefek şeyleri görmezden gelirsiniz hepiniz insanız sonuçta hata yapabiliriz kimse bilerek dilini kültürünü kötüleşmesi için çalışmaz en azından ben çalışmıyorum minik çaplı bir sitemdi bu ama konuya desteğimde var tabiki de dilimize sahip çıkmamız gerekiyor 
1. Adobe Flash player ve reader
2. Java
3. Winrar
4. Microsoft Silverlght (üniversite öğrencisiyken öğrenci sistemine giriş için yüklememiz gereken birşeydi okul bitmiş olmasına rağmen her formattan sonra indirip yüklerim ama ne işe yaradığını bilmiyorum
5. MS.Office
6. K-lite Codec Full
7. İdm
8. Virüs Programı (Para verdiğim ve vereceğim tek program).
9. Ccleaner
10. Microsoft .Net Framework
Şimdi 4. ve 10. sıradaki programların yada eklentilerin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ne işe yaradığını son derece basit bir dille açıklayabilecek, bilgi verebilecek var mı? (örneğin: idm; video, dosya, resim vb. indirmeleri işlemleri için indirme aracıdır gibi teknik bilgi vermeden benim gibi insanların anlayabileceği bir dil)
Bir de bu listeye bunu da eklemelisin diyebileceğiniz "ücretsiz" eklenti, program var mı ? Eğer varsa gene basit bir dille ne işe yaradıklarını bilgi vererek açıklar mısınız?
Dipnot: Mümkün olduğunca Türkçe kurallarına dikkat ettim lütfen artık ceza vermeyin gerçekten mükemmel bir Türkçem olsa geçmişte dil bilgisinden hep full çekerdim sıkıntı yaşamazdım
Son düzenleyen: Moderatör: