eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarım Windows 7 ama Windows 8'e formatlıyacağım ama içimde bir endişe var format sonrası Driver'leri ne yapıcagım nereden bulacagım?
Bilgisayarım Windows 7 ama Windows 8'e formatlıyacağım ama içimde bir endişe var format sonrası Driver'leri ne yapıcagım nereden bulacagım?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.610 Çözümler 83 26 Mayıs 2020 #2 Ekran kartı kursanız yeter ben öyle yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım Windows 8 ve 10 çoğu şeyi kendi yapıyor ama 8.1'e geçmenizi öneririm 8'e destek bitti.
Ekran kartı kursanız yeter ben öyle yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım Windows 8 ve 10 çoğu şeyi kendi yapıyor ama 8.1'e geçmenizi öneririm 8'e destek bitti.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 26 Mayıs 2020 #3 Baslat tusuna basip arama yerine "dxdiag" yazip birinci kisimla ikinci yerde ekran yazar fotograflarini cekip atin.
Baslat tusuna basip arama yerine "dxdiag" yazip birinci kisimla ikinci yerde ekran yazar fotograflarini cekip atin.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 26 Mayıs 2020 #4 Ekran kartını, BIOS'unu güncelle. Sonra bir şey yapmana gerek yok.
eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #5 sivurant dedi: Baslat tusuna basip arama yerine "DxDiag" yazip birinci kisimla ikinci yerde ekran yazar fotograflarini cekip atin. Genişletmek için tıkla... Siz tam olarak ne istiyorsunu söyleyin ben yazıyım ekran kartı mı?
sivurant dedi: Baslat tusuna basip arama yerine "DxDiag" yazip birinci kisimla ikinci yerde ekran yazar fotograflarini cekip atin. Genişletmek için tıkla... Siz tam olarak ne istiyorsunu söyleyin ben yazıyım ekran kartı mı?
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #6 Ekran kartı ve chipset kurmanız yeterli olur. Gerisini Windows halleder.
eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #7 gleran dedi: Ekran kartı ve chipset kurmanız yeterli olur. Gerisini Windows halleder. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi bir siteden indirebilir miyim nereden bulabilirim?
gleran dedi: Ekran kartı ve chipset kurmanız yeterli olur. Gerisini Windows halleder. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi bir siteden indirebilir miyim nereden bulabilirim?
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #8 Ayrica Windows 8 yerine Windows 10 Home Single kurmaniz daha faydali olur. Donaniminiz nedir?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.610 Çözümler 83 26 Mayıs 2020 #9 eemir45 dedi: Peki herhangi bir siteden indirebilir miyim nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece üretici sitesinden indirmelisiniz diğer türlü sorun çıkabilir.
eemir45 dedi: Peki herhangi bir siteden indirebilir miyim nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece üretici sitesinden indirmelisiniz diğer türlü sorun çıkabilir.
eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #10 gleran dedi: Ayrica Windows 8 yerine Windows 10 Home Single kurmaniz daha faydali olur. Donaniminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef ki bilgiyarım Windows 10'da çok kasıyor donanım derken neyi kastettiniz ekran kartı falan mı?
gleran dedi: Ayrica Windows 8 yerine Windows 10 Home Single kurmaniz daha faydali olur. Donaniminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef ki bilgiyarım Windows 10'da çok kasıyor donanım derken neyi kastettiniz ekran kartı falan mı?