Format sonrası hangi Driver'leri kurmam gerek?

Maalesef ki bilgiyarım Windows 10'da çok kasıyor donanım derken neyi kastettiniz ekran kartı falan mı?

RAM işlemci ekran karti vs. 8 GB RAM'iniz varsa Windows 10 için yeterli olur gayet.
Peki herhangi bir siteden indirebilir miyim nereden bulabilirim?

Hepsini kendi sitelerinden indirin orijinal olmazsa sorun yaşayabilirsiniz.

RAM işlemci ekran karti vs. 8 GB RAM'iniz varsa Windows 10 için yeterli olur gayet.

Hepsini kendi sitelerinden indirin orijinal olmazsa sorun yaşayabilirsiniz.

Maalesef ki bilgisayarım eski yazıyorum
2 GB RAM
İşlemci Intel r Celeron r CPU 1000M 1.80 GHz
Ekran kartı Intel HD Graphics
2 GB RAM'e Windows 10 çok gibi :)

Anladım. O sisteme Windows 8'de fazla gelebilir. RAM eklemesi yapmayacaksaniz Windows 7'de kalmanizi oneririm.

Bilgisayarı zaten ilk aldığımda Windows 8'di ve gayet iyi kullanıyorum zaten keyfimden değil sorunlar yaşadığım için Windows 7'den kurtulmak istiyorum. Driver'lar hakkında konuşmaya devam edelim bence ne yapabilirim yazdım sistem özelliklerimi.
Anladım. O sisteme Windows 8'de fazla gelebilir. RAM eklemesi yapmayacaksaniz Windows 7'de kalmanizi oneririm.

Driver Booster gibi programları kullansam bir sıkıntı olur mu?

Bilgisayarı zaten ilk aldığımda Windows 8'di ve gayet iyi kullanıyorum zaten keyfimden değil sorunlar yaşadığım için Windows 7'den kurtulmak istiyorum. Driver'lar hakkında konuşmaya devam edelim bence ne yapabilirim yazdım sistem özelliklerimi.

Driver Booster gibi programları kullansam bir sıkıntı olur mu?

Evet sorun olur. Konuşulacak çok bir şey yok aslinda Driver konusunda. Intel'e girin zaten orada Support gibi bir bolum olacaktir. Oradan ekran karti Driver'ini indirirsiniz. Chipset Driver'ı da ayni şekilde Technopat YouTube kanalinda bununla ilgili videolar var zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı