Format sonrası internet bağlantısı kesildi

Sabah bilgisayarımda zar zor format attım ve driverları kurdum program yardımıyla. Yemek yemeye gittim geldim ve bilgisayarda internet gitmişti. Aygıt yöneticisinde hiçbir şey gözükmüyor. Telefondan Wi-Fi'ya bağlanıyorum ve USB ile bilgisayara bağlanıyorum öyle internete girebiliyorum sadece.

Aygıt yöneticisinde hiçbir şey gözükmüyor yeterli değil. Bir görsel paylaşırsanız hata mı gözükmüyor, aygıt mı gözükmüyor anlayabiliriz. Büyük ihtimal kablosuz sürücünüz problemli, donanım kimliğinden aratarak uygun sürücüyü tekrar yükleyip konuya tekrar geribildirim verin.

Sabah bilgisayarımda zar zor format attım ve driverları kurdum program yardımıyla. Yemek yemeye gittim geldim ve bilgisayarda internet gitmişti. Aygıt yöneticisinde hiçbir şey gözükmüyor. Telefondan Wi-Fi'ya bağlanıyorum ve USB ile bilgisayara bağlanıyorum öyle internete girebiliyorum sadece.
Formattan sonra ilk başta vardı daha sonra gitti doğru mu anladım?

BIOS'ta aradım ayarı bulamadım.

Formattan sonra ilk başta vardı daha sonra gitti doğru mu anladım?
Evet hocam doğrudur.

Aygıt yöneticisinde hiçbir şey gözükmüyor yeterli değil. Bir görsel paylaşırsanız hata mı gözükmüyor, aygıt mı gözükmüyor anlayabiliriz. Büyük ihtimal kablosuz sürücünüz problemli, donanım kimliğinden aratarak uygun sürücüyü tekrar yükleyip konuya tekrar geribildirim verin.

Sorduğunuz bu mu hocam?
16894208766343831153958080208540.jpg

Aktif şekilde cevaplarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 16894206388872337435543405805444.jpg
    16894206388872337435543405805444.jpg
    250,4 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Ağ Bağdaştırıcıları kısmında en baştaki aygıtta ünlem simgesi var. Güncelleştirmeyi dene.

Sorduğunuz bu mu hocam?
Hayır, bu aygıt kablolu internet kullanıyorsanız onu denetleyen sürücü. Kullanmasanız da güncel tutmanızda fayda var ancak problemin buradan kaynaklandığını sanmıyorum.

Yanlışım varsa düzeltin ancak bu anakartta zaten kablosuz özelliği yok, internete ne ile bağlanıyordunuz? Harici ağ adaptörünüzün sürücüye ihtiyacı olabilir.

Hayır, bu aygıt kablolu internet kullanıyorsanız onu denetleyen sürücü. Kullanmasanız da güncel tutmanızda fayda var ancak problemin buradan kaynaklandığını sanmıyorum.

Yanlışım varsa düzeltin ancak bu anakartta zaten kablosuz özelliği yok, internete ne ile bağlanıyordunuz? Harici ağ adaptörünüzün sürücüye ihtiyacı olabilir.

Benim de aklıma aynı şey geldi ama sürücü kurulumundan önce bağlantım vardı dedi.

Su anda telefondan Wi-Fi'yi açtım ve USB girişiyle bağlandım öyle giriyor anca. Normalde kablolu bağlantı.

16894217959763363398580974901077.jpg

En son sürüm diyor onu da.

Yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Kaldım böyle başında bekliyorum. ☹️

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı