Bilgisayarıma Technopat rehberıne göre Windows 10 format attım (USB kullanarak). Ancak ilk açıldığında hız testi yaptığımda 50 Mbps hız görürken driverları yükledikten sonra hızım en fazla 6 Mbps oluyor. İnternet kaynaklı bir sorun değil farklı cihazlarda test ettim. Ethernet kablosu ile bağlandığımda herhangi bir sorun yok ancak Wi-Fi'de sorun var. Driveri güncelledim yine de olmadı. Donanım kimliğini de yazının devamına ekliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bu sorunun aynısını bende yaşamıştım. LAN ile bağlantı sağladığınızda önceliği LAN'a veriyor. Tekrar kurulum yapıp tüm sürücüleri kurduktan sonra LAN ile bağlantı yaparak çözmüştüm ben.
Bu sorunun aynısını bende yaşamıştım. LAN ile bağlantı sağladığınızda önceliği LAN'a veriyor. Tekrar kurulum yapıp tüm sürücüleri kurduktan sonra LAN ile bağlantı yaparak çözmüştüm ben.
Intel® DSA kurup ardından kontrollerini sağlayıp gerekli intel sürücülerini güncelledikten sonra, Wireless sürücünüzü indirip yükleyin. İşlemler sonrasında bilgisarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.
Intel® DSA kurup ardından kontrollerini sağlayıp gerekli intel sürücülerini güncelledikten sonra, Wireless sürücünüzü indirip yükleyin. İşlemler sonrasında bilgisarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.
tekrar format atıp wifinin güncel driverlerini yüklemedim şu an sorun yok ama tekrardan sorun yaşarsam dediklerinizi uygulayacağım. İlginiz için teşekkür ederim