Çözüldü Format sonrası internet hızı 200Mbps'den 20Mbps'ye düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hitch

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım ve şu anda internet ile ilgili problemler yaşıyorum. Normalde kablosuz bir şekilde 200Mbps iken bu değer 20Mbps'ye düştü. Kablosuz ağ adaptörü olarak AC1300MBps 3.0 modelini kullanıyorum. Steam indirme bölgesini farklı ülkelere değiştirdim hiçbir etki etmedi. NetAdapterRepair1.2 adlı bir programı denedim hiçbir etki etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, yakın bir zamanda bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım ve şu anda internet ile ilgili problemler yaşıyorum. Normalde kablosuz bir şekilde 200Mbps iken bu değer 20Mbps'ye düştü. Kablosuz ağ adaptörü olarak AC1300MBps 3.0 modelini kullanıyorum. Steam indirme bölgesini farklı ülkelere değiştirdim hiçbir etki etmedi. NetAdapterRepair1.2 adlı bir programı denedim hiçbir etki etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Modemde bir sorun olmuştur belki. Arayüzden resetlemeyi deneyin. Bir de telefondan falan speedtest yapın. Eğer telefonda normal, bilgisayarda az çıkıyorsa bilgisayarda bir sıkıntı oluşmuş demektir.

Merhaba, yakın bir zamanda bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım ve şu anda internet ile ilgili problemler yaşıyorum. Normalde kablosuz bir şekilde 200Mbps iken bu değer 20Mbps'ye düştü. Kablosuz ağ adaptörü olarak AC1300MBps 3.0 modelini kullanıyorum. Steam indirme bölgesini farklı ülkelere değiştirdim hiçbir etki etmedi. Netadapterrepair1.2 adlı bir programı denedim hiçbir etki etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart Gigabyte mı?

Kablosuz bir şekilde farklı bir laptopta denedim normal değerler alıyorum.

Hayır. ASUS marka B550 anakarta sahibim.

Gigabyte olsaydı çözümü vardı ben yine de yazayım format sonrası anakart bilgisayara sürücüler yüklüyor ve bunun arasında opsiyonel 3. parti yazılımlar var bende fark etmeden geçen Gigabyte Speed kurduğum için internetim 200 Mbps'den 20'ye düştü belki sende başka bir uygulama yüzünden düşük Mbps alıyosundur bir bak bakayım var mı öyle bir uygulama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı