O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #1 PC'ye format attım. İnternete baglanamiyorum. Driver kuracagim ama ağ bagdastiricilarinda bir şey yazmıyor. WAN bla bla diye yaziyor.
PC'ye format attım. İnternete baglanamiyorum. Driver kuracagim ama ağ bagdastiricilarinda bir şey yazmıyor. WAN bla bla diye yaziyor.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Nisan 2022 #11 osaku dedi: Bastım çalıştırdı hata verdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata? Artı 0 Eksi
KS KS O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #12 alp15eren dedi: Nasıl bir hata? Genişletmek için tıkla... Realtek network controller was not found Ama ağ bağdaştırıcısı diğerlerine hatırlamıyorum hiç görmüyor agla alakali Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Nasıl bir hata? Genişletmek için tıkla... Realtek network controller was not found Ama ağ bağdaştırıcısı diğerlerine hatırlamıyorum hiç görmüyor agla alakali