Format Sonrası İnternet Yavaşlığı

Wpoln

Kilopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarıma format attım. Öncesinde Windows 10 Pro kullanıyordum. Yine Windows 10 Pro yükledim. Windows Kurulduktan sonra güncelleştirmeleri açtım ve beklemeye başladım. En son bittiğinde NVIDIA Driver yüklemek için Chrome üzerinden indirme yaparken, 50-100 KB/sn hızla indirdiğimi fark ettim. Bunun çözümü ne olabilir? Öncesinde hiç böyle bir şey yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle modem arayüzünden hat değerlerinize bakın belki de Windows o an başka dosyalar da indiriyor olabilir.

Sunucu yoğun olabilir. Yanlışlıkla yabancı sunucudan indirme yapmış olabilirsin.
Ayriyeten Tarayıcıda indirme yaparken İnternet'te gezersen indirme hızını tarayıcı yarıya düşürür.
Ya da Windows Update siz ekran kartı sürücüsünü yüklemeye çalışırken arka planda indirme yapıyor olabilir.

İndirme hızını en son derecede kullanmak için Internet Download Manager indirebilirsin.
Internet Download Manager: the fastest download accelerator

Bende dün akşam formatladım PC'yi. TTNET Fiber kullanıyorum AKN geçtim biliyorum bunu ama 8MB almam gerekiyor fakat format sonrası 1,5-2 MB arası almaya başladım, düzelir diye bekledim, sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm ve modemi açın kapatın yada AKN alın dedi kapattım telefonu. Belki modem ısınmıştır belleği şişmiştir dedim, kapattım açtım bu sefer ayıptır söylemesi ama 0,2-0,5 MB arası aldım. Ölçüm sitelerini dahi açamadım. Tekrar aradım müşteri hizmetlerini birşey yapamıyoruz dedi bende 50GB tek seferlik AKN satın aldım ve şuanda hiç problem yok.
Tahminim bunu bilerek yapıyorlar.

Bilgisyarınızda USB üzerinden bağlanan bir WiFi adaptörü mü kullanıyorsunuz? Evet ise sürücüleri yüklememiş olmanızdan kaynaklanabilir. Adaptörün sürücülerini yükleyip tekrar deneyin.

Bilgisyarınızda USB üzerinden bağlanan bir WiFi adaptörü mü kullanıyorsunuz? Evet ise sürücüleri yüklememiş olmanızdan kaynaklanabilir. Adaptörün sürücülerini yükleyip tekrar deneyin.
Sürücüler yüklü olmasaydı internete bağlanamazdı. Sorunun başka bir şeyden kaynaklandığını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı