Format sonrası internete bağlanamıyorum

Makaleler
1
Merhabalar. Yaklaşık 3 hafta önce anakartım bozulmuştu. Değiştirildi ve şu an çalışıyor. Fakat yeni bir sıkıntım var. Artık kablo yoluyla internete bağlanamıyorum. Kablosuz diye bir seçenek yok. Şu an nasıl yazıyorum derseniz, başka bir yerden yazıyorum. Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcıları seçeneği yok. Ethernet lan driverini güncellemem gerekiyormuş. Ama hala bulamadım. Driver Booster'dan güncelledim yine bir şey değişmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. Ethernet driverını güncelleme yerini bulamadım.

Anakart: ASRock Conroe 1333 D-667.
RAM: 4 GB.
An itibari ile Ağ bağdaştırıcısını getirmeyi başarabildim ama hala internet yok.

Son düzenleme:
Driver Booster kullanmaya devam ettiğin sürece böyle sorunlarla karşılaşman normal. Windows 7 kullandığın için format sonrası ethernet sürücüsünü kurmasını beklemiyordun herhalde. Formattan önce sürücüyü hazırlasan çok daha iyi olurdu.
Buradaki sürücüyü dene.

Driver Booster kullanmaya devam ettiğin sürece böyle sorunlarla karşılaşman normal. Windows 7 kullandığın için format sonrası ethernet sürücüsünü kurmasını beklemiyordun herhalde. Formattan önce sürücüyü hazırlasan çok daha iyi olurdu.
Buradaki sürücüyü dene.
Sürücüyü buldum. Ve kurdum şu an çalışıyor. Yine de yardımların için sağ ol.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı